• Åbningstider

  Man - tors: 16 til 00

  Fre - lør: 12 til 02

  Søn: Lukket

 • Adresse

  Klostertorvet 4, 8000 Aarhus C

  Mail: info@two-socks.com

  Tel: +45 60 56 01 78

Unik ginbar i Aarhus

På Klostertorvet i hjertet af Smilets by finder du Two Socks – en unik ginbar med et eksklusivt ginudvalg. Her inviteres du indenfor i vores rustikke lokaler, som danner rammerne om en afdæmpet og rolig atmosfære toppet med stemningsfyldte toner af behagelig loungemusik.

Med det autentiske udtryk for øje kommer ginbaren til sin ret gennem rå og rustikke vægge lavet af genanvendte norske traller og simple møbler med rustikke håndlavede træborde. Ligesom bordene, er baren håndbygget i rustikt genbrugstræ. I baren har du mulighed for at få et glimt af vores store og eksklusive udvalg. Vi har gode gin fra hele verden, som vi serverer rent eller sammen med vores store udvalg af lækre tonics.

Vores ginbar i Aarhus består af 3 unikke og rustikke lokaler med en afdæmpet og behagelig stemning. Her er der plads til alle og såvel store som små selskaber. Uanset om I kommer 2 eller 10 personer, sikrer vi altid en skræddersyet og professionel service leveret af vores kyndige værter.

Gin & Tonic bar med selvudviklede opskrifter

I vores ginbar i Aarhus er det vigtigt for os, at du får den fulde autentiske ginoplevelse. Derfor byder vi på hjemmelavede Gin & Tonics, lavet på vores egne selvudviklede Gin & Tonic opskrifter, som vi har udviklet i vores Innovation Lab. Her udvikles vores hjemmelavede Gin &Tonic opskrifter med kærlighed og med respekt overfor destillerierne og ginnens historie. Det betyder, at vi altid sørger for at bevare ginnens oprindelige DNA i vores opskrifter, så du får den fulde smagsoplevelse med ginnens autentiske smagsnoter.

Er du interesseret i at vide mere om vores Gin & Tonic koncept, står vi også altid klar til en spændende snak om vores handcrafted produkter, udvikling af opskrifter igennem vores Gin Innovation Lab samt historierne bag de forskellige luksus og premium gins. Hertil kan vi også varmt anbefale en spændende ginsmagning, hvor der er rig mulighed for at gå på opdagelse i vores ginunivers.

Få en unik ginoplevelse på vores ginbar i Aarhus

Giv dig selv muligheden for at smage på god gin fra hele verden i unikke og rustikke omgivelser. Vores eksklusive ginudvalg i vores ginbar giver dig mulighed for at læne dig tilbage og nyde din gin rent, eller sammen med en af vores mange skønne tonics. Vi tilbyder også lækre toast eller tapas, som du kan nyde sammen med din Gin & Tonic.

Hos Two Socks ginbar i Aarhus er der plads til alle. Med over 100 gins og 15 tonicvand, står vi klar til at servere en lækker Gin & Tonic til dig. Det gælder uanset om du er ginentusiast eller blot en nysgerrig nybegynder. Så uanset om du ønsker at nyde et glas god Gin & Tonic til en hyggelig og afslappet sammenkomst, et firmaarrangement eller over et brætspil med udkig til Klostertorv, byder Two Socks dig velkommen indenfor.

Har du ikke mulighed for at besøge vores ginbar i Aarhus? Du behøver heldigvis ikke at gå glip af en skøn smagsoplevelse med vores eksklusive udvalg af gin og tonics. Vi har nemlig også tre ginbarer i København; på StudiestrædeHalmtorvet og på Christanshavn. De kører på samme koncept, og her er du også er mere end velkommen til at besøge os.