Studiestræde

 • Åbningstider

  Man - tors: 16 til 00

  Fre - lør: 12 til 02

  Søn: Lukket

 • Adresse

  Studiestræde 48, 1554 København V

  Mail: info@two-socks.com

  Tel: +45 60 56 09 35

Spændende ginunivers i København

Two Socks på Studiestræde i København er en unik ginbar, der ligger lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen. Ginbaren har dermed en central beliggenhed med gode muligheder for offentlig transport. Dette gør det lettere at komme til og fra, så du nemt kan komme ind og nyde en af vores eksklusive Gin & Tonics.

Two Socks ginbar på Studiestræde er vores største ginbar. Ligesom de andre ginbarer er Two Socks på Studiestræde bygget med simple, rustikke og autentiske lokaler med vægge lavet af genanvendte norske traller, simple håndlavede træborde i genbrugstræ og en rustik selvbygget bar. Dette er med til at danne rammen om en rolig, hyggelig og uformel atmosfære, hvor alle er velkomne. De simple og rustikke lokaler giver samtidig mulighed for at få en fuld autentisk ginoplevelse.

I vores gin bar på Studiestræde har vi med vores 300 kvm plads til både større og mindre forsamlinger. De 150 kvm ligger placeret i kælderen, hvor større forsamlinger har mulighed for at nyde en lækker Gin & Tonic eller deltage i en eksklusiv autentisk ginsmagning.

Ginbar i København med eksklusivt udvalg af Gin & Tonic

Besøg Two Socks Ginbar i København for en unik ginoplevelse

Besøg Two Socks ginbar på Studiestræde, og giv dig selv muligheden for at få en unik ginoplevelse i autentiske og rustikke omgivelser. Med vores store eksklusive ginudvalg har du mulighed for at smage på gins fra hele verden. Enten alene, eller sammen med nogle af vores mange lækre tonics.

Vi står klar til at byde dig på en lækker Gin & Tonic fra vores egne opskrifter. Nyd dem i vores afslappende, rolige omgivelser i vores autentiske lokaler sammen med et lækkert tapasbræt eller toast.

Bor du ikke i nærheden af vores ginbar på Studiestræde eller på Halmtorvet, er du naturligvis også velkommen til at besøge Two Socks i Aarhus eller Two Socks på Christianshavn. Her får du samme autentiske og unikke ginoplevelse, som hos Two Socks Studiestræde.

Se kontrolrapport