• Åbningstider

  Man - tors: 16 til 00

  Fre - lør: 12 til 02

  Søn: Lukket

 • Adresse

  Studiestræde 48, 1554 København V

  Mail: info@two-socks.com

  Tel: +45 60 56 09 35

1 af 3

Spændende ginunivers i København

Two Socks på Studiestræde i København er en unik ginbar, der ligger lige i hjertet af København ved Rådhuspladsen. Ginbaren har dermed en central beliggenhed med gode muligheder for offentlig transport. Dette gør det lettere at komme til og fra, så du nemt kan komme ind og nyde en af vores eksklusive Gin & Tonics.

Two Socks ginbar på Studiestræde er vores største ginbar. Ligesom de andre ginbarer er Two Socks på Studiestræde bygget med simple, rustikke og autentiske lokaler med vægge lavet af genanvendte norske traller, simple håndlavede træborde i genbrugstræ og en rustik selvbygget bar. Dette er med til at danne rammen om en rolig, hyggelig og uformel atmosfære, hvor alle er velkomne. De simple og rustikke lokaler giver samtidig mulighed for at få en fuld autentisk ginoplevelse.

I vores gin bar på Studiestræde har vi med vores 300 kvm plads til både større og mindre forsamlinger. De 150 kvm ligger placeret i kælderen, hvor større forsamlinger har mulighed for at nyde en lækker Gin & Tonic eller deltage i en eksklusiv autentisk ginsmagning.

Ginbar i København med eksklusivt udvalg af Gin & Tonic

Hos Two Socks har vi stort fokus på autencitet, kvalitet og håndværk. Dette kommer til udtryk i indretningen af baren såvel som i vores Gin & Tonics. Vi udvikler nemlig selv vores egne Gin & Tonic opskrifter, med henblik på at give nyt liv til smagsnuancerne i ginnen. Vores opskrifter udvikles dog altid med respekt for destillerierne og ginnens DNA, så de autentiske smagsnoter i ginnen bevares.

Når du besøger vores ginbar på Studiestræde, står vi klar til at byde dig velkommen med en af vores mange hjemmelavede Gin & Tonics fra vores egne opskrifter. Hos Two Socks har vi et stort udvalg af luksus og premium gins fra hele verden, og der er derfor noget til enhver smag. Uanset om du er ny i ginuniverset, eller du er en erfaren ginentusiast. Vi laver din Gin & Tonic, så du får den fulde smagsoplevelse, uanset om du er til en klassisk dry gin, eller du hellere vil prøve en af vores søde ginlikører.

Er du interesseret i at høre mere om de forskellige destillerier og gins, giver vi dig også meget gerne en spændende anekdote eller to om de forskellige gins eller vores handcrafted produkter. Vil du have en eksklusiv introduktion til ginnens verden, kan vi også varmt anbefale dig at prøve vores ginsmagning. Her har du mulighed får at smage på et udvalg af luksus og premium gins, imens en af vores medarbejdere fortæller historien bag de forskellige gins.

Besøg Two Socks Ginbar i København for en unik ginoplevelse

Besøg Two Socks ginbar på Studiestræde, og giv dig selv muligheden for at få en unik ginoplevelse i autentiske og rustikke omgivelser. Med vores store eksklusive ginudvalg har du mulighed for at smage på gins fra hele verden. Enten alene, eller sammen med nogle af vores mange lækre tonics.

Vi står klar til at byde dig på en lækker Gin & Tonic fra vores egne opskrifter. Nyd dem i vores afslappende, rolige omgivelser i vores autentiske lokaler sammen med et lækkert tapasbræt eller toast.

Bor du ikke i nærheden af vores ginbar på Studiestræde eller på Halmtorvet, er du naturligvis også velkommen til at besøge Two Socks i Aarhus eller Two Socks på Christianshavn. Her får du samme autentiske og unikke ginoplevelse, som hos Two Socks Studiestræde.