• Åbningstider

  Man - tors: 16 til 23

  Fre - lør: 13 til 01

  Søn: Lukket

 • Adresse

  Sankt Annæ Gade 5, 1416 København K

  Mail: info@two-socks.com

  Tel: +45 60 56 09 99

Two Socks ginbar på Christianshavn

Beliggende centralt på Christianshavn, finder du Two Socks ginbar. Two Socks er en unik ginbar med et stort og eksklusivt udvalg af luksus og premium gin. Kom indenfor i vores rå og rustikke lokaler, hvor simpelhed, autenticitet og håndværk er i højsæde. Dette kommer til udtryk i selve indretningen såvel som i vores lækre udvalg af gin og tonics.

De rustikke og rå vægge, lavet af blandt andet genanvendte norske traller, samt de rustikke træborde og træbænke danner rammen om en hyggelig, uformel og afdæmpet atmosfære, hvor der er plads til alle. Her kan både større og mindre forsamlinger samles i et af vores 2 stemningsfyldte rum om en autentisk og unik ginoplevelse. Du er også velkommen til at tage plads i vores unikke og rustikke selvbyggede bar. Det er her, du kan blive præsenteret for hele vores store eksklusive ginudvalg og smage på gins fra hele verden.

I vores ginbar på Christianshavn gør vi meget ud af at skabe de bedste rammer for dig. Det betyder derfor også, at vores kyndige og kompetente værter sørger for, at du altid får professionel service. Uanset om du er garvet gindrikker eller ny i ginuniverset, er du velkommen hos os.

Ginbar med egne luksus Gin & Tonics

Vores ginbar på Christianshavn er bygget op omkring det simple og autentiske, og det kommer også til udtryk i vores Gin & Tonics. Hos Two Socks udvikler vi nemlig vores egne Gin & Tonic opskrifter i vores Innovation Lab. Gennem erfaring og viden om ginnens botanicals, og med respekt for destillerierne, skaber vi nye og forbedrede ginopskrifter, der giver nyt liv til smagsnuancerne i ginnen uden at overdøve dem.

Hos Two Socks er vi nørdede og passionerede ginentusiaster. Vi elsker at lege med ginopskrifter og udvælger vores tonics med omhu, så de sammen med ginnen og den nøje udvalgte garnish skaber en harmonisk Gin & Tonic. Vi skaber altid vores Gin & Tonics med respekt for ginnens DNA. Det betyder, at vi opretholder ginnens autenticitet ved at kombinere den med tonics og garnish, der understøtter ginnens oprindelige smagsnuancer. På den måde er du altid sikret en autentisk smagsoplevelse med vores egne Gin & Tonic opskrifter.

Gå på opdagelse i vores ginunivers på Two Socks Christianshavn

I vores ginbar på Christianshavn er alle velkomne, og vi tilbyder en unik smagsoplevelse fra vores store og alsidige udvalg af luksus og premium gins, uanset om du er en garvet gindrikker eller ny i ginuniverset. Hertil tilbyder vi også tapas og toast, som du har mulighed for at nyde sammen med din Gin & Tonic.

Ønsker du at få mere viden om hele vores Gin & Tonic koncept, er vi også altid klar til at give en god og spændende historie med på vejen om de luksus og premium Gin & Tonics, som vi tilbyder i vores ginbar på Christianshavn, eller om vores udvikling af Gin & Tonic opskrifter i vores Gin Innovation Lab. Er du nysgerrig på ginuniverset og interesseret i at lære mere om gins fra hele verden, tilbyder vi også en spændende ginsmagning, hvor du kan få mulighed for at gå på opdagelse og smage på udvalgte gins fra vores ginunivers.

Hvis du ikke har mulighed for at besøge vores ginbar på Christianshavn, er du også velkommen til at besøge vores Two Socks Ginbar i Aarhus og Studiestræde i København eller Halmtorvet i København. Her får du samme unikke smagsoplevelse med vores skønne luksus og premium Gin & Tonics lavet ud fra vores egne selvudviklede opskrifter.