• Ginsmagning på barerne

  Læn dig tilbage og nyd en god ginsmagning, ved eget bord og med egen vært.

  Se mere 
 • Ginhygge

  Ginhygge er et eksklusivt arrangement, hvor du får mulighed for at smage på alle de gins du har lyst til!

  Se mere 
 • Flyvende ginsmagning

  I samarbejde med Nordic seaplanes tilbyder vi en eksklusiv oplevelse med en Flyvende Ginsmagning!

  Se mere 
 • For virksomheder

  Vi arrangerer ginsmagninger for store og små virksomheder, både i vores egne lokaler, og ude hos jer.

  Se mere 

Lær noget nyt om gin

Kom på opdagelse i en verden af gin med ginsmagning. Her får du mulighed for at smage på gins fra hele verden, og blive opdateret på din ginhistorie. Gin er nemlig ikke bare gin. Ginnens historie har rødder langt tilbage i tiden og stammer oprindeligt fra Holland, hvor den blev kaldt for ”genever”. Efter trediveårskrigen i det 17. århundrede blev ginnen udbredt i England, hvor den blev forfinet, og først herefter blev ginnen verdenskendt.

I dag bliver gin produceret rundt om i hele verden, og findes derfor i en lang række af forskellige brands og med mange forskellige typer smagsnoter, der strækker sig fra de klassiske og tørre smagsnuancer over til de frugtige og søde. I ginuniverset er der dermed også noget til enhver smag, uanset om man er til den klassiske tørre Gin & Tonic eller mere til en sød og blød ginsmag.

Hos Two Socks er vi ikke gineksperter, men i stedet nørdede ginentusiaster, som ønsker at skille sig ud ved at tilbyde luksus og premium Gin & Tonics til både den nye og garvede gindrikker, der er anderledes og lidt mere specielle, og som er baseret på vores egne opskrifter, som vi selv udvikler i vores Innovation Lab. Derudover er vi dybt passionerede omkring gin og den historie, der ligger bag de forskellige typer gin og tonics. Det er dén historie vi ønsker at fortælle dig og den rejse ind i ginnens verden med forskellige smagsnoter, botanicals og andre spændende gindetaljer, som vi ønsker at tage dig med på i vores ginsmagning.