Ginsmagning for virksomheder

Ginsmagning for virksomheder

Skal dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartner have en unik smagsoplevelse, hvor håndværk og kvalitet er i fokus, duftnoterne vækker sanserne og smagsoplevelsen bringes et niveau højre op?

Så tilbyder vi følgende:

Indhold, der kan skjules

Få vores eksklusive ginbar ud til jer

Skal I holde julefrokost, sommerfest eller bare en anden hyggelig sammenkomst i virksomheden, tilbyder vi hos Two Socks at komme ud til jer med vores eksklusive ginbar. Dette giver jer en unik mulighed for at få jeres helt egen ginbar, hvor I kan smage forskellige gins fra hele verden.

Ginbaren består af forskellige luksus og premium gins med tilhørende tonic. Vi bistår med det hele, og har både gin og tonic, glas, garnish og is med. Med vores eksklusive ginbar har I dermed alt, hvad I behøver til at skabe de perfekte rammer om en hyggelig dag eller aften.

Vil I hellere opleve vores skønne gin og tonics i autentiske omgivelser, er I også mere end velkommen til at besøge os i en af vores fire ginbarer.

Ginsmagning på en af vores hyggelige barer

Her har I mulighed for at få den fulde ginoplevelse, når vi byder jer inden for i vores rustikke lokaler, hvor håndværk og autenticitet er i fokus.

Der smages på udvalgte premium og luksus gin fra både små og større destillerier. Jeres vært fortæller om den enkelte gin samt destilleriet og personerne bag. Samtidig er der mulighed for at se, hvordan den enkelte Gin & Tonic bliver lavet, og høre mere om Gin & Tonic opskriften.

Gin & Smørrebrød

Vi tilbyder et udvalg af eksklusive gins fra hele verden, samt luksus smørrebrød af højeste kvalitet, leveret af en af byens bedste smørrebrødssteder. Nyd vores menuer til julefrokost, firmaarrangement, eller enhver begivenhed, du har lyst til!

Lad os gøre din næste sammenkomst til en mindeværdig begivenhed ved at forkæle jer med vores unikke ginsnaps og gin & tonics, som serveres til det lækreste smørrebrød. Vores hyggelige og autentiske rammer byder velkommen til alle. Og med 3 attraktive lokationer i København, er der god mulighed for at vælge en lokation der passer til dit arrangement.

Dette arrangement er tilgængeligt fra kun 4 gæster og op til 140 personer.

SE MERE HER

Virtuel ginsmagning for virksomheder

Ønsker du at give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en unik smagsoplevelse, hvor håndværk og kvalitet er i højsæde? Med en virtuel ginsmagning kan du give dine medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere en unik mulighed for at smage på et udvalg af vores eksklusive Gin & Tonics hjemme i deres egen stue.

Hos Two Socks afholder vi løbende virtuel ginsmagning. Her får du og dine medarbejdere tilsendt en pakke med gin og tonics, garnish samt opskrifter. Med en virtuel ginsmagning fra Two Socks smages der på udvalgte premium og luksus gin fra både små og større destillerier, alt imens jeres bartender undervejs fortæller om den enkelte gin samt destilleriet og personerne bag.

Under den virtuelle ginsmagning er der mulighed for at se og blive guidet i, hvordan den enkelte Gin & Tonic blandes og tilberedes. Imens I sidder og nyder jeres Gin & Tonics, vil en af vores kompetente bartendere fortælle jer mere om opskriften og de forskellige Gin & Tonics, som vi har udvalgt til jer.

I alle vores virtuelle ginsmagninger har vi nøje udvalgt og sammensat vores eksklusive Gin & Tonics, så de vækker sanserne og giver en smagsoplevelse, der bringes op på et højere niveau.

Online fredagsbar for medarbejderne

Skal I holde virtuel/online fredagsbar? Hvorfor så ikke gøre det med en lækker Gin & Tonic i hånden? Hos Two Socks tilbyder vi et stort udvalg af eksklusive gin og lækre tonics, der fungerer perfekt til den virtuelle fredagsbar.

Forkæl og overrask dine medarbejdere med en pakke med vores spændende Gin & Tonics. Hos Two Socks hjælper vi dig med at sammensætte et udvalg af vores Gin & Tonics, med tilhørende garnish, der passer til jeres smag.

I pakken vedlægger vi desuden vores egne opskrifter til de Gin & Tonics I får. Dette giver dig og dine medarbejdere mulighed for nemt at blande skønne Gin & Tonics, der giver jer en unik og autentisk smagsoplevelse.

Pakkerne med gin og tonic kan sendes direkte ud til medarbejderne eller til arbejdspladsen. Så er I klar til at skåle sammen til jeres virtuelle fredagsbar, sammen eller hjemmefra!

Kontakt os og hør mere

Hør mere om jeres muligheder for en virksomheds-ginsmagning. Udfyld formularen herunder, eller send en mail til susanne@two-socks.com.

Kontaktformular

Anmeldelser

 • Godt humør blandt deltagere

  Tak for en dejlig og lærerig oplevelse med virtuel ginsmagning. Vores 89 deltagere kunne slutte arbejdsugen med godt humør, klogere på tonic og gin, og godt underholdt af jeres bartender. Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores kolleger, og dem giver vi nu videre til Two Socks.


  Med venlig hilsen

  Jens Jørgen
  Zacco

 • Velstruktureret event

  Supergodt, velstruktureret og underholdende event, der samtidig gav os et indblik gin verdenens historie med tips og tricks.
  Kan varmt anbefales!


  Venlig hilsen

  Camilla Nan Dahl
  DanofficeIT

 • Noget for enhver smag

  “En lækker kasse, hvor der ikke mangler noget”, “En rigtig god rundtur i GT universet”, “Utroligt hvad ham fra Two Socks ved”, “En sjov oplevelse”, “Lækker Gin, og også sjove tonics”, “Noget for enhver smag”
  – Dette var blot nogle af medarbejdernes udtalelser efter ginsmagningen.

  Tak for en rigtig god oplevelse. Vi er simpelthen så glade for at vi valgte jer, til dette arrangement


  Jyske Fritid, Jyske Banks medarbejderforening.

 • Stor success

  Two Socks sammensatte og leverede pakker med alt, hvad vi havde brug for til selv at lave gode gin og tonics til vores virtuelle fredagsbar. Det var en stor succes, og medarbejderne var begejstrede.


  John, direktør i OnlineSynlighed.dk

1 af 4