Bæredygtighed

Vi vil gerne være grønne

Og vi er heldigvis allerede godt på vej! Hos Two Socks vægter vi vores bæredygtige udvikling højt, og det har været en del af vores identitet siden virksomhedens start. Ginbarernes indretning er præget af den grønne tankegang, hvor både barer, borde og bænke er bygget af genanvendte norske traller, som vi også har brugt til væggene flere steder.

Derudover har vi valgt at indrette vores barer udelukkende med genbrugsmøbler. Nogle af møblerne er brugt som vi har købt dem, og andre er blevet istandsat og ombetrukket. Det er vigtigt for os at bruge og genbruge det vi allerede har, i stedet for at bidrage til overproduktion.

Igennem årerne er der kommet en masse nye tiltag til og vi har mange flere på vej i fremtiden. Der er ingen tvivl om, at vi har høje forventninger til vores egen medvirken i at inkorporere det grønne mindset, men vi vægter også højt at vores produkter har en ordentlig standard.

Alle de danske gins og tonics vi bruger i vores Gin & Tonics er desuden økologiske, ligesom flere af vores udenlandske produkter også er. Vi ser også økologien som et grønnere alternativ, og som noget der i fremtiden vil komme til at fylde endnu mere på vores hylder og i vores Gin& Tonics.