FAQ

Find svar på ofte stillede spørgsmål om Two Socks herunder. Vi har opdelt spørgsmålene efter kategorier for at gøre det mere overskueligt. Skulle der være spørgsmål som du ikke finder svar på, er du meget velkommen til at kontakte os.

Barerne

Hvor lang tid har jeg mit reserverede bord?

En bordreservation gælder i 2 timer fra reservationstidspunktet. Såfremt der ikke er andre reservationer efterfølgende, kan man sagtens blive længere.

Ved du på forhånd, at du ønsker længere tid end 2 timer, kan du kontakte os på mail eller telefon, så kan vi manuelt oprette en længere reservation.

Du finder kontaktoplysninger her.

Hvor mange har I plads til?

Vores barer er alle i forskellige størrelser, og har derfor plads til forskellige antal mennesker.

Når du booker bord på hjemmesiden, kan du maksimalt booke til 10 personer, men du er velkommen til at skrive eller ringe, for at lave en reservation til flere.

Du finder kontaktoplysningerne her.

Vores største bar har plads til selskaber på mere end 100 personer.

Kan man spise hos jer?

Vi tilbyder et udvalg af lette anretninger og snacks, som fx gourmet-toasts, osteplatter og tapasbræt, mandler, oliven og mere.

Det skal dog nævnes, at det hele er lette retter, så man skal påregne at bestille ekstra, hvis man er meget sulten.

Har I andet end gin?

Two Socks er en ginbar, med fokus på spændende gins fra hele verden. Vi har et bredt udvalg, der byder på noget for enhver.

Udover gin, serverer vi bl.a. kaffe, vand, tonics, vermouth og Vermouth & Tonics.

Jeg kan ikke lide gin, kan jeg besøge jer?

Vi har gennem tiden haft besøg af mange, der troede de ikke kunne lide gin. Der findes selvfølgelig personer, der slet ikke kan lide gin.

Men i langt de fleste tilfælde kan vores dygtige bartendere anbefale noget, som du alligevel vil kunne lide. Vi har nemlig et bredt udvalg, der byder på alt lge fra det helt klassiske, til de søde cocktail-agtige Gin & Tonics.

Har I alkoholfri drikkevarer?

Vi tilbyder et udvalg af alkoholfri Gin & Tonics og alkoholfri cocktails. Derudover kan vi varmt anbefale at prøve vores Sådan! Tonics rent, da de er lavet på ægte frugtsaft.

Vi serverer også vand og kaffe.

Hvad hvis jeg ikke ved hvad jeg vil have?

Vores bartendere står altid klar til at hjælpe, og til at anbefale noget spændende. Du er velkommen til at spørge dem til råds.

Shopping

Hvilke forsendelsesmetoder er mulige?

Du kan vælge mellem:

PostNord PakkeShop – PostNord Omdeling til Privat – PostNord Omdeling til Erhverv

(forsendelse 49 kr. / Gratis for ordre over 500 kr)

Varer bestilt i Danmark kan kun leveres til personer 18 år eller ældre med en adresse i Danmark. Vi sender ikke til de oversøiske territorier (Færøerne og Grønland).

Kan der sendes internationalt?

Vi sender til Sverige og Tyskland. Ved international køb til andre lande, kontakt: susanne@two-socks.com

Hvor lang tid vil det tage før min pakke er klar?

Vi leverer dit køb inden for 1-3 arbejdsdage (man-fre), efter modtagelsen af ​​din ordrebekræftelse, såfremt ordren er lagt senest kl. 12 på en hverdag.

Betaling

Hvilke betalingsmetoder accepteres?

Two-socks.com modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay Online, ViaBill, Visa Electron, Maestro.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.

Er køb på denne hjemmeside sikkert?

Two Socks® ApS benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol. Dette betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Two Socks® ApS’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Ordrer og returnering

Hvordan kan jeg annullere eller ændre min ordre?

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos two-socks.com

Fortrydelse fristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare.

Vi skal modtage en meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb indenfor 14 dage fra modtagelsen af din vare. Meddelelsen gives ved at kontakte two-socks.dk på e-mail: info@two-socks.com.

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Omkostninger ved returnering står du selv for, men kan købes for 49,- kr. igennem retur.pakkelabels.dk/two-socks. Dette skal ske uden unødig forsinkelse, og pakken sendes senest 3 dage efter vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Hvordan kan jeg returnere et produkt?

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal gives sendes på mail info@two-socks.com. I meddelelsen skal der gøres tydeligt opmærksom på dit ønske om brugen af fortrydelsesret.

Du hæfter for den forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og funktion. Har varen brudt plombering tages disse ikke retur, samme er gældende for æsker som produktet kan være indpakket i, skal være intakte. Hvis dette ikke er opfyldt betragtes den som brugt og af forringet værdi. Dette betyder, at du ved fortrydelse af købet får en mindre del eller intet af købsbeløbet retur. Det er op til Two Socks ApS at vurdere varens stand.

Skal jeg have en konto for at placere en ordre?

Det er frivilligt at have en konto men kan være en fordel og gøre købsprocessen lettere ved flere køb.

Hvordan kan jeg tracke min ordre?

Du kan følge din pakke via dette link: https://gls-group.eu/DK/da/find-pakke

Hvordan reklamerer jeg?

Der gives 2 års reklamationsret på produkter i henhold til den danske købelov. Reklamationsretten gælder for alle fejl i materiale og fabrikation.

Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Two Socks ApS i rimelig tid efter varens modtagelse. Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Såfremt at skaden er synlig og sket ved forsendelsen bedes dette oplyses til Two Socks inden for 3 dage ved modtagelsen af varen ved kontakt: susanne@two-socks.com / tlf: +45 53885545

Reklamationen frafalder ved forkert eller ualmindelig betjening af produktet.

Two Socks ApS dækker returneringsomkostningerne i rimeligt omfang.

Ved returnering kontaktes virksomheden:

Two Socks® ApS
Herlufholms Alle 7
8260 Viby J – DK

Tlf: +45 53885545

Email: susanne@two-socks.com

Reklamationer modtages ikke hvis disse er sendt på efterkrav.

Fandt du ikke det svar du søgte?