Ginsmagning på Two Socks ginbar

Vi tilbyder spændende og unikke ginsmagninger, for helt ned til 2 personer. I sidder ved jeres eget bord, og har en privat vært, der guider jer igennem oplevelsen. Her får I mulighed for at smage forskellige unikke Gin & Tonics, som I udvælger sammen med jeres vært ud fra jeres smag og præferencer, og værtens anbefalinger.

Læn jer tilbage og hør de spændende fortællinger om jeres Gin & Tonics, imens I smager på dem. Der er selvfølgelig også god tid til bare at sidde og nyde hinandens selskab, og deles om vores tapasanretning, der hører med i alle menuerne undtagen menu 1. En let anretning bestående af udvalgte oste og charcuteri. Her til chili-humus og ristet brød. Skulle I have lyst til mere, kan vi på det varmeste anbefale at prøve vores sprøde ristede toast, som ligeledes kan deles, og fungerer rigtig godt til tapassen. Du finder vores snack menukort HER. Der tages forbehold for ændringer i tapas menuen.

 • Menu 1

  1 gin serveret rent á 10 ml

  3 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (ekskl. tapas)

  Der vælges G&T mellem 95 - 135 kr.


  400 kr.

  Reserver bord 
 • Menu 2

  1 gin serveret rent á 10 ml

  3 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (inkl. let tapasanretning)

  Der vælges G&T mellem 95 - 135 kr.


  450 kr.

  Reserver bord 
 • Menu 3

  1 gin serveret rent á 10 ml

  4 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (inkl. let tapasanretning)

  Der vælges G&T mellem 95 - 135 kr.


  550 kr.

  Reserver bord 
 • Menu 4

  4 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (inkl. let tapasanretning)

  Der vælges G&T mellem 95 - 135 kr.


  525 kr.

  Reserver bord 
 • Menu 5

  4 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (inkl. let tapasanretning)

  Der vælges G&T mellem 125 - 200 kr.


  625 kr.

  Reserver bord 
 • Luksus

  3 gin serveret rent á 10 ml

  5 Gin & Tonic á 40 ml gin + 100 ml tonic


  (inkl. let tapasanretning)

  Der vælges G&T mellem 125 - 200 kr.


  950 kr.

  Reserver bord 

Ginsmagning hver dag

Vi tilbyder ginsmagninger på alle vores barer, hver dag og i hele åbningstiden. Det er ikke nødvendigt at reservere bord for at få en ginsmagning hos os, men vi anbefaler at man har en reservation på de travle fredage og lørdage. En reservation giver ligeledes værterne bedre mulighed for at forberede ginsmagningen inden I ankommer.

Kom til ginsmagning i København

Hos Two Socks er det muligt at komme til ginsmagning i vores ginbarer i København; på ChristianshavnHalmtorvet og Studiestræde. Ginsmagning i København foregår på samme måde som ved ginsmagning i Aarhus. Her skræddersyer vi ginsmagningen specielt til dig, alt efter om du er velkendt eller ny i ginuniverset.

Skal ginsmagningen foregå i forbindelse med en særlig anledning, sørger vi desuden også for at sammensætte en menu, der passer til jer – uanset om ginsmagningen skal foregå i forbindelse med et personalearrangement eller en polterabend.

Til ginsmagning i København får du mulighed for at smage på et udvalg af lækre gins fra forskellige steder i verden, sammen med skønne tonics. Vores Gin & Tonics er baseret på vores egne opskrifter, der er særligt udviklet med respekt for ginnens DNA, og dermed nøje sammensat, så smagsnoterne i ginnen fremhæves, og både gin, tonic og garnish skaber en perfekt harmoni.

Undervejs i ginsmagningen vil din vært underholde med spændende fortællinger om historien bag de gins og tonics, som du får mulighed for at smage på, samt give dig et indblik i de forskellige smagsnuancer og botanicals, der kommer til udtryk i ginnen.

Gin smagning hos Two Socks ginbarer i København afholdes i vores flotte rustikke lokaler, som danner den perfekte ramme om en autentisk ginoplevelse.

Eksklusiv ginsmagning i Aarhus

Hos Two Socks har du mulighed for at komme til ginsmagning i vores ginbar i Aarhus. Ginsmagning i Aarhus er en unik ginoplevelse, både for den garvede og den nye gindrikker. Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med ginnens verden, så er ginsmagning en god mulighed for dig. Uanset hvor du er på din rejse imellem enebærrene og håndplukkede gin-botanicals, lagret gin og mange andre lækre gindetaljer, så kan vi tilpasse din ginsmagning, så den passer netop til dig og din smag.

Når du bestiller en ginsmagning i Aarhus, skræddersyer vi ginsmagningen specielt til dig. Ginsmagning er derfor for alle – uanset om du er nybegynder eller garvet gindrikker. Gennem vores erfaring og store viden om gin sammensætter vi en gin-menu, der lever op til dine forventninger. Ved ginsmagningen får du mulighed for at smage på vores hjemmelavede Gin & Tonics, der er baseret på vores egne udviklede ginopskrifter. Gennem de nøje udvalgte tonics og garnish fremhæves smagsnoterne i ginnen og skaber en enestående balance, der lader ginnen komme til sin ret.

Med sans for detaljerne fortæller din vært dig undervejs i ginsmagningen små anekdoter om destillerierne og om menneskerne bag. Der vil altid være sat god tid af, så du kan nyde din ginsmagning i ro og mag og få en ginoplevelse udover det sædvanlige.

Gin smagning i Aarhus afholdes i vores skønne og rustikke lokaler på Klostertorvet 4 i Aarhus C, som fremhæver det autentiske ved oplevelsen såvel som ved smagsnuancerne i de servede Gin & Tonics.